Activiteiten

Jaarlijks zet de Ouderraad haar schouders onder tal van activiteiten. Mee helpen met de pannenkoekenverkoop, een Halloween zoektocht, Paasraap of eetfestijn,... elk schooljaar wordt met zorg een gevarieerd programma uitgewerkt.

Ontdek het hier.

Ontbijtwandeling - 24 april 2022

De Ouderraad organiseert een gezellige ontbijtwandeling op zondag 24 april (tussen 8 en 10). Vertrekpunt is school De Biest. Met doe-opdrachtjes en lekkere hapjes en drankjes is plezier gegarandeerd. Samen proberen we ook een gigantisch vredesnest te maken. Dit alles aan voordelige prijsjes (volwassene 10 euro, kindjes (3 tot 12) 8 euro)

De wandeling is ook op maat van de allerkleinsten en geheel kinderwagen toegankelijk. Inschrijven kan tot 15 april. Jij doet toch ook mee?

Ouderraad ontbijtwandeling.jpg

Trooper

Als Ouderraad promoten we het gebruik van het aankoopplatform Trooper. Als u gebruik maakt van Trooper om online aankopen te doen op allerhande sites (Zalando, Coolblue,...) dan wordt een klein bedragje van uw aankoopprijs doorgestort naar de Ouderraad. Met die opbrengsten kunnen wij heel wat mooie schoolprojecten financieel steunen. Benieuwd wat we zoal steunen? 

Trooper.webp