top of page
ABOUT US: About

Wat we doen... 

people-g033460379_1920.jpg
hands-g4474f21b4_1920.jpg
Guest speaker.jpg

De Ouderraad is een onafhankelijke vzw bestaande uit  een enthousiaste groep ouders, enkele leerkrachten van beide scholen en de directeur. We vergaderen een aantal keer per jaar - afwisselend op de Biest en de Jager. Met ons overleg en opgezette activiteiten ondersteunt de raad de werking van beide scholen.

Heb je als ouder een vraag, aarzel dan niet en stel die aan een huidig lid van de Ouderraad  of laat het ons weten via ons mailadres. 

Iedereen is welkom om in de Ouderraad te stappen, iedere stem wordt gehoord en telt!

 

 

Jaarlijks organiseert de Ouderraad een aantal ontspannende activiteiten. Zo leren ouders elkaar op een informele manier kennen en dragen we ons steentje bij tot een leuke sfeer in en rond de school.  Activiteiten vinden afwisselend plaats op de Biest en de Jager. De voorbije jaren organiseerden we zo al een Halloween tocht, een kerstmarkt, een quiz, … telkens met groot succes.

 

Wij zijn altijd op zoek naar helpende handen! Voel je het al kriebelen om mee te werken, geef ons maar een seintje.

We organiseren jaarlijks  een aantal lezingen en workshops  rond thema's waar ouders van schoolgaande kinderen mee bezig zijn.

We lanceren binnenkort een poll waar je de topics die je interessant vindt, kan aanduiden. Daarmee gaan we aan de slag om een mooi programma samen te stellen.

save-up-gdeeac2db5_1920_edited.jpg
ontspanning.jpg
lamp-g66c90b6b1_1920_edited.jpg

De activiteiten die we organiseren zorgen er voor dat er geld ingezameld wordt om de didactische en praktische noden van de school mee te ondersteunen.

In overleg met de directeur en het schoolteam wordt er beslist waar we kunnen helpen.

We promoten daarnaast ook het aankoopplatform Trooper. Als u uw online aankopen van diverse sites (Zalando,...) via dit platform laat lopen, gaat een deel van uw aankoopbedrag naar de Ouderraad. Hiermee steunen we dan diverse schoolprojecten.

De Ouderraad is in de eerste plaats een groep vrijwilligers met een groot hart voor de school. Alle acties en overleg vinden dan ook plaats in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Het nuttige aan het aangename koppelen is iets waar de Ouderraad zeer goed in is! 

Als we vergaderen, zowel in grote groep als in werkgroep, staat plezier dus mee voorop. 

Vragen? Leuk idee? Feedback over een activiteit? Wil je graag mee je schouders onder iets zetten? Elke reden is goed om  contact met ons op te nemen.

bottom of page